Постни

неделя, 5 февруари 2017 г.

Червено цвекло и зелена ябълка

ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО СЪС ЗЕЛЕНА  ЯБЪЛКА






СПИСЪК С НУЖНИТЕ ПРОДУКТИ :


ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО - две глави печено цвекло
ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА - един брой
СОКА ОТ ЕДИН ЛИМОН
ЗЕХТИН - за поръсване
СУСАМ - за поръсване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ :


Обелете червеното цвекло. Настържете почистеното цвекло на ренде с каквото разполагате. Подредете настърганото цвекло в чиния. Настържете ябълката и я поръсете веднага със сока от лимона, за да не потъмнее. Подредете настърганата и овкусена с лимон ябълка върху цвеклото. Поръсете със зехтин. Поръсете със сусам.  



ДА ВИ Е СЛАДКО ...

Няма коментари: