ПЪСТЪРВА
СПИСЪК С НУЖНИТЕ ПРОДУКТИ:ПЪСТЪРВА - два броя
КРОМИД ЛУК - две глави
ЛИМОН - половин
МОРКОВИ - два броя
ЦЕЛИНА - два три стръка
ЧЕСЪН - три скилидки
МАЩЕРКА, СОЛ НА ВКУС, СЛЪНЧОГЛЕДОВО ОЛИО
|
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ :
ЦЕЛИНАТА, МОРКОВА И ГЛАВИТЕ КРОМИД ЛУК СЕ НАРЯЗВАТ.
ЧЕСЪНА СЕ СМАЧКВА С ШИРОКАТА СТРАНА НА НОЖА И СЪЩО СЕ НАРЯЗВА. ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ СЕ ПОСОЛЯВАТ, ЗАДУШАВАТ СЕ ЛЕКО И СЕ ЗАСТИЛАТ ПО ДЪНОТО НА ТАВИЧКАТА.
РИБАТА СЕ ПОСОЛЯВА И СЕ СЛАГА ВЪРХУ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ. В КОРЕМЧЕТАТА НА РИБИТЕ СЕ СЛАГАТ КЛОНКИТЕ МАЩЕРКА. ПОЛИВА СЕ С ОЛИО ИЛИ ЗЕХТИН КАКТО ПОВЕЧЕ ВИ ХАРЕСВА.
ПЕЧЕ СЕ В СГОРЕЩЕНА ФУРНА ДО ГОТОВНОСТ.
ДА ВИ Е СЛАДКО .......
Няма коментари:
Публикуване на коментар