РЕБРА С КИСЕЛО ЗЕЛЕ
СПИСЪК С НУЖНИТЕ ПРОДУКТИ :
СВИНСКИ РЕБРА - около килограм
КИСЕЛО ЗЕЛЕ - една глава
ЧЕРВЕН ПИПЕР - една, две супени лъжици
ЧУБРИЦА - една, две супени лъжици
ЗЕЛЕНО КЪРИ - една чаена лъжичка
СОЕВ СОС - една лъжичка
ЧИЛИ СОС - една лъжичка
СУХА ЛЮТА ЧУШКА - един брой
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ :
Овкусете ребрата с зеленото къри, чили соса и соевия сос. Добавете сухата люта чушка и печете ребрата в сгорещена фурна до готовност - поне един час.
Почистете и нарежете киселото зеле. Нарежете добре изпечените ребра на парчета и ги овкусете с червения пипер и чубрицата. В тава за печене подредете нарязаните и овкусени ребра. Добавете киселото зеле. Добавете червен пипер. Разбъркайте. Печете до готовност в сгорещена на 200 градуса фурна.
Няма коментари:
Публикуване на коментар