СВИНСКО С БОБ И КИСЕЛО ЗЕЛЕ
СПИСЪК С НУЖНИТЕ ПРОДУКТИ :
СВИНСКИ РЕБРА - едно парче
КОТЛЕТИ - три броя
КИСЕЛО ЗЕЛЕ - една зелка
ЗРЯЛ БОБ - четиристотин грама отцеден
ЧЕР ПИПЕР - една лъжичка
ДАФИНОВ ЛИСТ - три, четири листа
ЕДРО СМЛЯН ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР - една лъжичка
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ :
Нарежете месото на парчета по Ваш вкус. Овкусете с чер пипер, чубрица, червен пипер и дафинов лист. Полейте с една, две купени лъжици олио. Печете в сгорещена фурна до зачервяване.
Нарежете киселото зеле. Подредете нарязаното кисело зеле върху запечените парчета месо. Загънете в алуминиево олио и печете тридесет минути.
Отстранете алуминиевото фолио и разбъркайте.
В сгорещено олио запържете с червен пипер четиристотин грама зрял боб от консерва.
Добавете запържения с червен пипер зрял боб . Разбъркайте.
Печете до готовност ...
Няма коментари:
Публикуване на коментар