Постни

събота, 7 януари 2017 г.

В ТОВА СТУДЕНО ВРЕМЕ ...


СВИНСКО С БОБ И КИСЕЛО ЗЕЛЕ





СПИСЪК С НУЖНИТЕ ПРОДУКТИ :







СВИНСКИ РЕБРА - едно парче

КОТЛЕТИ - три броя

КИСЕЛО ЗЕЛЕ - една зелка

ЗРЯЛ БОБ - четиристотин грама отцеден

ЧЕР ПИПЕР - една лъжичка

ДАФИНОВ ЛИСТ - три, четири листа

ЕДРО СМЛЯН ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР - една лъжичка


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ :

Нарежете месото на парчета по Ваш вкус. Овкусете с чер пипер, чубрица, червен пипер и дафинов лист. Полейте с една, две купени лъжици олио. Печете в сгорещена фурна до зачервяване.

Нарежете киселото зеле. Подредете нарязаното кисело зеле върху запечените парчета месо. Загънете в алуминиево олио и печете тридесет минути.  

Отстранете алуминиевото фолио и разбъркайте.

В сгорещено олио запържете с червен пипер четиристотин грама зрял боб от консерва.

Добавете запържения с червен пипер зрял боб . Разбъркайте.

Печете до готовност ... 










ДА ВИ Е СЛАДКО ...

Няма коментари: