Постни

петък, 16 декември 2016 г.

ТЕЛЕШКО С МОРКОВИ И АНАНАС




ТЕЛЕШКО С МОРКОВИ И АНАНАС






СПИСЪК С НУЖНИТЕ ПРОДУКТИ :



ТЕЛЕШКО МЕСО - триста грама             МОРКОВИ - два броя по-големиАНАНАС - половин

СОЕВ СОС
ЧИЛИ СОС
РИБЕН СОС
ГОРЧИЦА
МЕД







НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ :


Нарежете месото на късчета. Мариновайте с соев сос, чили сос, рибен сос, дижонска горчица и лъжичка мед поне за час. 
Запечатайте месото в сгорещен тиган. Извадете го от тигана за да си почине. Върнете месото в сгорещения тиган и добавете половин чаша бяло вино. След като се поизпари виното добавете нарязаните моркови и ананас. 
Гответе до готовност.








ДА ВИ Е СЛАДКО ...

Няма коментари: