ТЕЛЕШКО С ЧЕРВЕНО ВИНО
ТЕЛЕШКО МЕСО - около седемстотин грама
МОРКОВИ - три броя
КРОМИД ЛУК - четири броя немногоолеми
ЧЕРВЕНО ВИНО - една чаша
ДАФИНОВ ЛИСТ, ЧЕР ПИПЕР И СОЛ - на вкус
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ :
Нарежете месото на парчета. В сгорещен тиган с олио запечатайте месото. Извадете месото от тигана и го оставете в топла чиния да си почине.
Почистете и нарежете морковите и главите кромид лук на едро. Вървете месото в дълбок съд със сгорещена мазнина. Запържете леко. Долейте чаша червено вино. След като виното си поизпари доливайте по малко вода от време на време и оставете месото да къкри около един час.
Добавете нарязаните на едро моркови и глави кромид лук. Гответе да готовност.
Нарежете месото на парчета. В сгорещен тиган с олио запечатайте месото. Извадете месото от тигана и го оставете в топла чиния да си почине.
Почистете и нарежете морковите и главите кромид лук на едро. Вървете месото в дълбок съд със сгорещена мазнина. Запържете леко. Долейте чаша червено вино. След като виното си поизпари доливайте по малко вода от време на време и оставете месото да къкри около един час.
Добавете нарязаните на едро моркови и глави кромид лук. Гответе да готовност.
Няма коментари:
Публикуване на коментар